Tot el que aquí veureu va néixer en provar de fer una joguina i dibuixar-la a 4 mans en un tovalló de bar. L'experiència ens va semblar tan divertida que des d'ençà que no hem parat de dibuixar plegats. Com moltes coses bones, va succeïr sense ni adonar-nos-en. I amb la mateixa empenta, ens vam posar a tallar fusta per tal de convertir el resultat en obra gràfica. Confiem que el que aquí veureu us agradi tant com a nosaltres fer-ho.


Homes homes






















Avui dijous s'inaugura el 2on FESTIVAL DE LA IL.LUSTRACIÓ I L'EDICIÓ INDEPENDENT DE BARCELONA, on participem amb aquest gravat a tres tintes que podeu veure aquí mateix.
ILU.STATION és un festival d'il.lustració que ja presenta la seva segona edició. Consisteix en la celebració simultània d'exposicions i d'esdeveniments al voltant de l'art de la il.lustració i l'edició independent. Enguany, segons expliquen els propis organitzadors, i coincidint amb el Mundial de futbol a Sud-àfrica, han decidit muntar un petit Mundial de la il.lustració, esdeveniment del que la mostra que s'inaugura aquest vespre a la Galeria Miscelanea n'és el punt de partida.
Avui, dijous 3 de juny, a les 20:00h (c\ Guardia 10).


Ah!, i aquest és el nostre jugador, a punt perquè sigui retallat, muntat i plantat al bell mig del terreny de joc.